Loading...
Jobba hos oss 2018-02-02T09:02:02+00:00

Vill du jobba i ett företag under snabb utveckling?

Vi söker ständigt nya medarbetare för att stärka upp våra områden ytterligare.
Skicka gärna in en spontanansökan för jobb, examensarbete eller annat samarbete så hör vi av oss.

Ansök nu
Projektledning - Sigholm

Kristoffer

Utvecklingsingenjör på Sigholm sedan mars 2017.

Vad fick dig att vilja jobba på Sigholm?

Första gången jag fick höra talas om Sigholm var via en anställning jag hade parallellt med studierna, då fick jag bilden av ett ambitiöst och drivet företag som ville skapa förändring. När jag senare gjorde mitt examensarbete i samarbete med Sigholm så fick jag se mer av verksamheten och inspirerades av den vilja som gick att hitta hos alla. Och det var just möjligheten att kunna styra min egna personliga utveckling i kombination med att ställas inför komplexa utmaningar som fick mig att vilja börja jobba på Sigholm.

Vad jobbar du med nu?

Just nu så jobbar jag som utvecklingsingenjör på vår avdelning Optimering & Digitala Lösningar. En del av tiden går till att utveckla och förbättra de system vi har idag, samt att skapa nya lösningar för att möta de behov som uppstår hos våra kunder. Den resterande delen av tiden så jobbar jag med en bred variation av uppgifter, där den ena sällan är den andra lik och det kan till exempel vara att automatisera interna processer eller genomföra analyser i olika omfattning. För att hålla mig uppdaterad om vart framtiden bär så medverkar jag även i forskningsprojekt där akademi, forskningsinstitut och industri gemensamt tar sig an utmaningar för att göra världen bättre.

Undrar du något eller vill veta mer om oss?
Kontakta oss